A Telekom négy nap ingyen netet ad a karbantartás miatt

Péntektől hétfőig korlátlan mobilnet napok a Telekomnál, +1GB az EU-ban roamingolóknak, ha elfogy az adatkeret, az ügyfélszolgálat csak korlátozottan lesz elérhető.

A Telenor hasonló bejelentésével párhuzamosan a Telekom is közölte, hogy február 16-án 00 órától február 19-én 24 óráig a Telekom havidíjas mobilinternet előfizetői bármennyi adatot használhatnak anélkül, hogy fogyna a díjcsomagjukban foglalt adatmennyiség, az EU-ban tartózkodók pedig +1 GB adatmennyiséget kapnak, ha elfogyna az adatkeretük, hisz adatbővítő vásárlására nem lesz lehetőségük.

Mindennek oka, hogy péntek 22 órától várhatóan a hétfői nap végéig az ügyfélszolgálati rendszereken végzett munkálatok miatt a telefonos és online önkiszolgáló felületek, valamint a Telekom mobilalkalmazás nem lesz elérhető, továbbá a telefonos ügyfélszolgálaton és az üzletekben is csak korlátozottan tudják kiszolgálni az ügyfeleket.

Átmenetileg nem lesz lehetőség például szolgáltatások, készülékek, tartozékok vásárlására; szerződéskötésre, szolgáltatásokra és folyószámlára vonatkozó módosításokra, számlával és SIM-kártyával kapcsolatos ügyintézésre (kivéve a letiltást). Bizonyos ügyfélszolgálati szolgáltatások, mint például a hibabejelentés és a mobilvásárlási szolgáltatások zavartalanul működnek majd. Domino előfizetők részére egyenleg feltöltésre csak a bankautomatáknál, a CIB és OTP bank telefonos ügyfélszolgálatán, benzinkutaknál, nagyobb újságárusoknál és a Szerencsejáték Zrt. értékesítő helyein lesz lehetőség. Számlabefizetést banki átutalással és a postákon (nyitvatartási időben) tudnak intézni az ügyfelek.

A Telekom kéri és javasolja, hogy amennyiben erre lehetőségük van, ügyfelei úgy időzítsék ügyfélszolgálati intézni valóikat, hogy azok ne ezekre a napokra essenek.

Frissítés - a vállalat ma, február 19-én reggel a következő közleményt adta ki:

Újra teljes körűen működik az ügyfélszolgálat a Telekomnál, de éjfélig még korlátlan a belföldi mobilnet

Vasárnap kora délutánra sikerrel befejeződtek az ügyfélszolgálati rendszereken végzett munkálatok a Telekomnál, így most újra lehetőség van mindenfajta ügyintézésre mind a Telekom üzletekben, mind a szolgáltató telefonos és online felületein. A havidíjas mobilinternettel rendelkező ügyfelek körében meghirdetett „korlátlan mobilnet napok” akció keretében az előfizetők ma éjfélig még bármennyi adatot használhatnak anélkül, hogy fogyna a díjcsomagjukban foglalt adatmennyiség.

A Telekom ezúton is köszöni ügyfelei megértését és türelmét. A forgalmi adatok alapján az látszik, hogy mindenki nagy örömmel lépett előre a mostba a korlátlan mobilnet segítségével a hétvégén.

Azóta történt

Előzmények