Telekom Internetakadémia - ősszel is!

Idén eddig több mint 5500-an éltek az internetakadémia nyújtotta lehetőséggel, és - a program nagy népszerűségének köszönhetően - az érdeklődés azóta is rendkívüli: a résztvevők létszáma év végéig várhatóan meghaladja a tízezret.

Hirdetés

A Telekom Internetakadémia keretében zajló előadásokon szakértők gyakorlati példákkal alátámasztva mutatják be a számítógép és az internet használatát, hasznos tippeket adva a világháló iránt érdeklődőknek. Az akadémia népszerűségére jellemző, hogy szeptember végéig több mint 5500 ember vett részt a képzéseken, és az érdeklődés folyamatosan nő.

Az előadásokon a résztvevők gyakorlati tapasztalatokkal alátámasztva rövid áttekintést kapnak arról, milyen lehetőségek rejlenek az internet használatában, és mindezt hogyan lehet kiaknázni. A program alapvető célja a fejlettebb számítástechnikai és internet-felhasználási kultúra meghonosítása és elterjesztése, az internet adta lehetőségek megismertetése, megkedveltetése, valamint az ADSL elterjedésének és ismertségének támogatása.

Az egyes előadások során a szakértők másfél-két órában bemutatják a számítógép és az internet használatát gyakorlati példákkal, és hasznos tippeket adnak ahhoz, hogy minden érdeklődő örömét lelje a világhálós szörfölésben. Az előadások végeztével a résztvevők internethasználatot segítő füzetet és CD-t kapnak ajándékba. A budapesti helyszín mellett a szervezők vidéki központokban is Debrecenben, Győrött, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsett és Zalaegerszegen is terveznek előadásokat.

A következő előadások helyszínei, időpontjai és témái megtalálhatók a Magyar Telekom honlapján. Az előadásra jelentkezni a 06-80-204-850 ingyenes telefonszámon, vagy az internetakademia@telekom.hu e-mail címen lehet.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények