Új üzleti kedvezményprogramot indít a Telekom

A most induló Telekom Business Club exkluzív tagságságot biztosít telekomos üzleti ügyfeleinek.

A vállalat ma jelentette be, hogy az első kedvezményekkel a vállalkozások, az alapműködésükhöz szükséges rezsijüket csökkenthetik; a tagsággal jelentősen spórolhatnak az áram-, gáz- és üzemanyag kiadásaikon.

Hirdetés

A Telekom Business Club kedvezményeit a cég partnereivel együttműködésben biztosítja. Az elsők között a MOL és E2 Hungary csatlakozott a programhoz. Az induláskor a Telekom Business Club két kedvezményes ajánlatot kínál, amelyből az egyik a MOL Gold és Silver üzemanyagkártya, amellyel a MOL minden Telekom Business Club tagsággal rendelkező ügyfél számára egyedi kedvezményt biztosít. A kártya tulajdonosai többek között országosan egységes listaáron vásárolhatnak bármely MOL töltőállomáson, kedvezőbb árgaranciával, valamint ingyenesen igénybe vehetik a MOL assistance call center szolgáltatását is. A Telekom Business Club másik nagy partnere, az E2 Hungary, aki a fölgáz- és áramszolgáltatásaira biztosíthat 5-, illetve 10% árkedvezményt a tagoknak. A Telekom tervei szerint a kedvezményt nyújtó partnerek köre fokozatosan bővül majd a jövőben.

A Telekom Business Club tagságra bármely Telekom üzleti ügyfél jogosult. A Telekom üzleti ügyfeleknek csupán annyi a teendője, hogy a 1435-ös telefonszámon, vagy személyesen az ügyfélmenedzsereiknél, illetve a Telekom üzletek valamelyikében regisztráljanak a tagságra.

További információ a kedvezményrendszerről a telekom.hu/uzleti weboldalon, a Kedvezmények menüpont alatt olvasható.

Azóta történt

Előzmények