Telefonon elérhető újságokat kínál a T-Mobile az ügyfeleinek

A T-Mobile Mobizin néven új szolgáltatást vezet be a hazai mobilpiacra. A vállalat ügyfelei arra alkalmas készülékkel, egy könnyen kezelhető program segítségével mobiljukon elolvashatják kedvenc magazinjaik, napilapjaik, újságjaik képekkel illusztrált cikkeit. Induláskor a Mobizin előfizetői a CKM, a Joy, a Manager Magazin, az Origo, az Origo időjárás és a mindmegette.hu közül választhatnak, a kínálat ezt követően a cég ígérete szerint gyors ütemben bővül majd, s úgy tűnik, a havi 780 forintos előfizetési díj egy darabig nem változik, s ezért az összegért majd 10–15 sajtóterméket érhetnek el a későbbiekben a fogyasztók.

A Mobizint a T-Mobile előfizetéses és Domino-kártyás ügyfelei egyaránt igénybe vehetik, s a bejelentkezés egyszerű: egy kódszó elküldése után felhasználók letölthetik a magazinok előfizetéséhez, olvasásához szükséges programot, majd elegendő a Mobi szót SMS-ben elküldeni a 06-30/4444-900-as számra, és a szöveges üzenetben érkező linkről azonnal elérhető a Mobizin olvasója. A készülékre telepített programmal történő regisztrációt követően a 780 forintos havidíj ellenében a rendelkezésre álló magazinok közül bármelyikre, egyszerre akár többre „elő lehet fizetni”, ráadásul a havidíj belföldön a cikkek frissítésével járó adatforgalmat is magában foglalja. A cikkek újságonként eltérő időpontban és sűrűséggel frissülnek.

De a végére maradt talán a lényeg: a Mobizinnel együtt indul el a mobiltelefonos hirdetés is, hiszen a Mobizin olvasói az egyes cikkek előtt rövid hirdetésekkel találkozhatnak, és persze ezekre is rá lehet kattintani.

A szolgáltatásról bővebb információ a T-Mobile honlapján, olvasható.

Azóta történt

Előzmények