Távozik a rEVOLUTION Software ügyvezetője

Bódog NorbertÁprilis 15-től Bódog Norbert, a rEVOLUTION Software Kft. alapító-ügyvezetője megválik posztjától és egyúttal a cégben lévő tulajdonrészét is eladja – közölte ma az ügyviteli szoftvereket fejlesztő hazai cég. A döntés hátterében az áll, hogy a cégvezető és a többi tulajdonos eltérő vezetési és szervezetépítési szemléletmódot képviselt, és a vállalat jövőképéről sem volt azonos a véleményük.

„Két meghatározó magyar tulajdonostársammal már tizenhét éve dolgoztunk együtt, de mostanra megérett a helyzet a változtatásra” – indokolta döntését Bódog Norbert. Mivel alapítóként a vállalat felosztását nem támogattam, a jelenlegi befektetői környezet pedig nem kedvez egyszerre több tulajdonos kivásárlásának, így a cég üzletágainak egyben maradása érdekében én döntöttem a kiválás mellett.”

A volt cégvezető üzletrészét külső szakmai befektetőként Tóth Béla, a Care All Kft. fő tulajdonosa, valamint a cég két másik alapító-tulajdonosa, Juhász Zsolt és Szalóki László vásárolták meg. Bódog Norbert a pályafutását a stratégia- és szervezetépítés területén kívánja tovább folytatni – közölték.

A rEVOLUTION Software ügyvezető igazgató posztját április 15-től Kustos Ferenc, a cég jelenlegi kereskedelmi és marketingigazgatója veszi át.

Azóta történt

Előzmények