Tankolás közben vásárolhat olcsó navigációs készüléket


A cégek híradása szerint közös kezdeményezéssel jelentkezett a MOL Nyrt. és a Mio DigiWalker navigációs eszközök magyarországi importőre, az LCP Systems Kft. A július 1-jétől indult akció a két cég szorosabb együttműködéseként jött létre, így a fogyasztók számára ezentúl navigációs eszközök is elérhetőek lesznek szinte minden MOL töltőállomáson.

A MOL lépéseként egy új prémium üzemanyag bevezetésére került sor, s ezt megtámogatták egy másik akcióval, így egy hónapja a Mio DigiWalker navigációs termékcsalád 3 tagja kapható a töltőállomások üzleteiben. A készülékeket az ország mintegy 103 kútján lehet kipróbálni és megvásárolni.

A Mio DigiWalker termékcsalád a meglehetős népszerűséget elért C-szériájának két újabb tagját (Mio DigiWalker C220, illetve Mio DigiWalker C320 ), valamint a PDA-k között keresett P350-et kínálja a benzinkutakon. E készülékek a MioMap v3.3 térképszoftvert használják.


Az akció keretében az egyes töltőállomások boltjaiban nemcsak a termékeket lehet vásárlás előtt kipróbálni, de az ott dolgozók szakszerű segítséget is adnak a három készülék használatához.

Azóta történt

Előzmények