Tajvani vállalatok látogatnak Budapestre

Hirdetés

Áprilisban tajvani vállalatok képviselői látogatnak hazánkba, hogy felmérjék a gazdasági együttműködésre kínálkozó lehetőségeket – jelentette be a Tajvani Kereskedelmi Külképviselet (TAITRA), a vitatott státuszú szigetország nonprofit kereskedelemfejlesztési szervezete. A küldöttség tagjai a két ország piacain meglévő üzleti lehetőségekről fognak tájékozódni, valamint új kereskedelmi kapcsolatokat kívánnak kiépíteni közép-európai partnerekkel.

A szervezet 57 tajvani vállalat képviselőjét hívta meg. A részt vevő cégek között lesznek olyanok, amelyek a számítástechnikai és informatikai iparban érdekeltek, de ezen kívül számos más szektor – többek között az autóalkatrész-, orvosieszköz-, textil-, játék- és irodaieszköz-gyártás – is képviselteti magát.

A TAITRA április 5-én a budapesti Radisson BLU Béke Hotelben (Teréz körút 43., 1. emelet) üzleti találkozót szervez a tajvani küldöttség számára, ahova várja a tajvani vállalatokkal való együttműködésben érdekelt magyar cégek képviselőit. A reggel 9-tól délután 17 óráig tartó találkozón a részvétel ingyenes.

Azóta történt

Előzmények