Szombaton rajtol a Mobilshow

Hirdetés

Nagyszabású informatikai és mobil-innovációs kiállítás nyitja meg kapuit szeptember 8-án a HUNGEXPO-n. A Mobil Show 2007 a nagy érdeklődésre való tekintettel az INFOmarkettel közös helyszínre, a Budapesti Vásárközpont B pavilonjába költözik.


A BNV-vel egy időben megrendezésre kerülő eseményen – négy napon át – a legújabb info- és mobiltechnológiai fejlesztéseké a főszerep. A látogatók számára interaktív játékokat, izgalmas előadásokat és különböző akciókat szerveznek. Idén a vezető mobilszolgáltatók és a legnagyobb készülékgyártók mellett az informatika ismert szereplőit is a résztvevők között tudhatják a látogatók, így több mint 50 kiállító – köztük laptársunk, a Mobilaréna is – várja a rendezvényen megforduló érdeklődőket.

A látogatók számos izgalmas programot láthatnak a négy nap alatt: itt nyílik meg például a Mobiltörténeti kiállítás, amely mintegy 250 négyzetméteren mutatja be az elmúlt 16 évet a mobiltelefónia oldaláról. Még azok is szemrevételezhetik tehát a régi táskamobilokat, akiknek a használatára akkor még nem tellett (hiszen abban az időben a fogadott hívásért is fizetni kellett, nemcsak a kezdeményezettért). Ezzel egy időben megtekinthetők napjaink legújabb pda-készülékei és kéziszámítógépei is, amelyek nélkül sokan ma már el sem tudják képzelni a mindennapi munkát. A rendezvényen kerül sor az NFC-képes (kistávolságú rádiófrekvenciás kommunikáció), azaz a fizikai kontaktust nem igénylő mobiltelefonos alkalmazások bemutatására is. A jó hangulatról az egész napot átfogó színpadi előadások sokasága gondoskodik – a mobil bűvész és táncbemutatók mellett a TV2 sztárjai is több koncertet adnak, és számos értékes ajándék várja a különböző sorsolásokon a helyszínre látogatókat.

A Mobil Show 2007 megtekinthető szeptember 8–11. között a Hungexpo B pavilonjában, naponta 10–18 óráig.

  • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt