Szexi csajok képei a Playboytól az iPhone-ra

Hirdetés


Az elmúlt néhány napban szinte másról sem lehet olvasni, mint az Apple rég beharangozott új eszközéről, az iPhone-ról. A körülötte kavart felhajtás végtelenül gyanús, a komolyabb értékelő írások általában értetlenségüknek adnak hangot. Ezek az elemzések abból indulnak ki – ki-ki döntse el, jogosan vagy nem –, hogy ez a készülék korántsem akkora technológiai és gazdasági áttörés, mint annak idején az iPod volt, s az iPhone körül feltámadt hájpot egy nagy tőkeigényű, hatalmas méretű marketingakciónak tekintik. Hogy a három nap alatt eladott több mint 500 ezer készülék egy komoly új piaci tényező színre lépését jelenti-e, vagy pedig az Apple tévútja – esetleg egyik se, hanem csak egy új termék, amelyik szépen beáll a sorba –, mindezt hamarosan megtudjuk. Az viszont világos, hogy Steve Jobs, az Apple vezetője mindent bevetett az iPhone sikere érdekében, hiszen még a lájtosabb szexipart is bevonta.

Ez utóbbi állítást bizonyítja, hogy máris elérhető egy olyan szolgáltatás az iPhone-tulajdonosok számára, mely a termék sikerét igyekszik növelni: iPhone + Playboy = iPlayboy.


A két nagyfőnök, Steve Jobs és Hugh Hefner megállapodása nyomán az új kütyü tulajdonosai a Playboy adatbázisából tölthetnek le anyagokat. Ahogy a Playboy oldala – a maga „vágykeltő” stílusában – ajánlja az új lehetőséget: Megvan neked a rég vágyott csoda, az iPhone. Hogy lehetne ezt még fokozni? Az iPlayboy lehetőségeivel, a letölthető képekkel, videókkal és hanganyagokkal.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények