Hirdetés

2018. június 22., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Szoftver rovat

Szeptemberben jön a Redstone 3

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: IT café

A Microsoft évente két nagy frissítőcsomagot ad ki a Windows 10-hez, minden márciusban és szeptemberben érkezik majd új funkció a rendszerbe.

Már tavaly jelezte a Microsoft, hogy a Creators Update után szeretne ráállni az évi kétszer érkező, új funkciókat tartalmazó frissítési ütemezésre. A legújabb információk szerint szeptemberben jön a következő csomag, és innentől kezdve lehet hozzászokni ahhoz, hogy márciusban és szeptemberben új szolgáltatásokkal és funkciókkal bővül a Windows 10.

Ahogy azt már többször hangsúlyozták a vállalatnál, az utolsó Windows verzió a tízes. Ennek elengedhetetlen feltétele, hogy az operációs rendszerre szolgáltatásként és ne pedig termékként tekintsenek. Sokakban felmerült a kérdés, hogy meddig és hogyan lehet támogatni egy ilyen rendszert, mostantól kezdve erre is van hivatalos válasz: minden ilyen frissítőcsomag 18 hónapos támogatást kap.

Hogy pontosan mit fog tartalmazni a Redstone 3 kódnevű pakk, arról nem beszél a Microsoft. Valószínűnek tűnik, hogy a tálcára integrált kapcsolatok, amit eredetileg a Creators Update hozott volna, szeptemberben érkezik, illetve a várakozások szerint a Project NEON is az őszi csomag része lesz. Minden bizonnyal okosabbak leszünk, mire a májusi fejlesztői konferencia lezajlik.

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.