2017. október 21., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Szoftver rovat

Elérhetők a Szabad Szoftver Konferencia és Kiállítás 2015-ös videói

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: FSF.hu

A 22 előadás csaknem 13 órányi anyaga megnézhető a YouTube-on.

Az FSF.hu Alapítvány október közepén rendezte meg a Szabad Szoftver Konferencia és Kiállítást az Óbudai Egyetemen, melyre több mint négyszázan regisztráltak. A hallgatóság az egész napos rendezvényen három szekcióban hallgattak szakmai előadásokat. A látogatók a konferenciával párhuzamos kiállításon találkozhattak szabad szoftveres civil szervezetekkel, valamint a rendezvényt támogató cégek képviselőivel is.

Hirdetés

Az előadásokat három jól ismert hazai szaktekintély, Erdei Csaba, Kadlecsik József és Varga Csaba válogatták ki a jelentkezők közül. Arra törekedtek, hogy bemutatásra kerüljenek a legújabb technológiai megoldások a szabad szoftverek világában.

A konferencia minden előadásáról videó felvétel készült, melyeket most az FSF.hu Alapítvány a közösség rendelkezésére bocsát. A 22 előadás felvétele, mely csaknem 13 órányi szakmai anyagot tartalmaz, az alapítvány YouTube-csatornáján található lejátszási listán érhető el:

Már hagyomány, hogy a Szabad Szoftver Konferencián az előadókat a szervezők és a közönség is értékeli, és a legjobbak ajándékban részesülnek. 2015-ben a hallgatók a legjobb előadónak Zámbó Marcellt választották, tőle néhány szavazattal lemaradva a második helyezett pedig Kadlecsik József lett.

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.