Szabad Szoftver Konferencia és Kiállítás 2016

Az FSF.hu Alapítvány 2016-ban újra megrendezi a Szabad Szoftver Konferenciát és Kiállítást Budapesten.

A konferenciát Budapesten, az Óbudai Egyetem Bécsi úti épületében (térkép) rendezik meg 2016. december 10-én. A találkozó reggel fél tíztől délután ötig tart. Három szekcióban párhuzamosan zajlanak a szakmai előadások, ezekkel egy időben az egyetemen szabad szoftverekkel és szabad kultúrával kapcsolatos kiállítás lesz.

Hasznos információk

Hirdetés

A konferencia során ismét lehetőség lesz a konferencia előadóinak értékelésére, amely egyrészt segíti a szervezőket a jövőbeli program kialakításában, másrészt a legtöbb szavazatot begyűjtő előadó ajándékban is részesül. A szavazatukat leadó hallgatók díjazásául pedig azon hallgatók között, akik a konferencia reggelén érkeznek és a rendezvény végéig maradnak, kisorsolna egy, kettő vagy három FIXME valamit, még beszerzés alatt...

A konferenciára jelentkező előadók és előadások közül a szakmai zsűri tagjai választották ki azokat, amelyek bekerülnek a három szekció programjába. A zsűri tagjai: Kadlecsik József, Erdei Csaba és Varga Csaba.

A konferenciára Magyarország legjobb előadóit, kiállítóként pedig számos szabad szoftverekkel foglalkozó civil, szakmai szervezetet valamint céget hívtak.

Parkolás – Az egyetem környékén az utcák oldalán (általában mind a két oldalon) lehet parkolni. A Bécsi út túloldalán lévő utcákban, a fizető övezetben sem kell szombaton fizetni a parkolásért.
Büfé – A konferencia alatt az egyetem büféje nyitva lesz, ott hideg- és melegszendvicsek, üdítők és egyéb büféáruk kaphatók lesznek.

A részvétel látogatók számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az előadások anyagából konferenciakiadvány készül majd, mely ISBN számot is kap.

Azóta történt

Előzmények