Újabb vagyont fektetett bitcoinba a Square

Jack Dorsey és a Square nagy támogatója a bitcoin-trendeknek: ezúttal újabb 170 millió dollárt fektetett a kriptovalutába a vállalata.

A Square ismét hatalmas összeget fektetett bitcoinba: a legutóbbi befektetését több mint megtriplázta, ezúttal 170 millió amerikai dollárért vett a cég ebből a kriptopénzből.

A Jack Dorsey által vezetett Square a befektetésről a legutóbbi üzleti jelentésében számolt be, mindez pedig azt jelzi, hogy a Twitter és a Square ügyvezetője továbbra is nagy támogatója a bitcoin-trendeknek.

Miközben egyes befektetők nagy bizalommal vannak a bitcoin iránt, addig mások újra és újra hangoztatják a digitális pénzek stabilitásával és valódi értékével kapcsolatos aggodalmukat.

A Square tavaly októberben vásárolt először bitcoint, akkor 50 millió dollárért (az árfolyam akkor valamivel 10 ezer dollár fölött volt). A vállalat úgy gondolja, hogy a kriptovaluták utat nyitnak a magánemberek számára, hogy részeseivé váljanak a globális pénzügyi rendszernek, és biztosítsák a saját pénzügyi jövőjüket.

Azóta történt

Előzmények