Letölthető a Skype 4.0 végleges változata

Véget ért a tesztidőszak, mától elérhető a Skype 4.0-s (pontosabban: 4.0.0.206-os) verziója.

Hirdetés

A 4-es változat első bétáját már tavaly június óta lehet használni, majd ezt követte még két nagyobb béta-frissítés, s már ezekben is szerepelt gyakorlatilag minden olyan eszköz, mely újdonságnak számít a korábbi, 3.8-as verzióhoz képest, vagyis aki eddig is a tesztváltozatot használta, szinte semmi változást nem fog tapasztalni.

Skype 4.0

A 4.0 két fontos újítást hozott: egyrészt radikálisan átszabták a felhasználói felület, átláthatóbb, funkciógazdagabb lett a kapcsolatszervezés, a kétablakos megjelenítést felváltotta az egy ablak – igaz, ha valakinek jobban tetszik a régi, átválthat a kompakt nézetre, mely két külön ablakot jelent.

A másik fontos fejlesztés a videotelefonálás magasabb színvonalra emelése volt: mind a hang-, mind a képminőség hatalmas mértékben javult a korábbiakhoz képest.

A Skype 4.0 letölthető a cég weboldaláról.

  • Kapcsolódó cégek:
  • eBay

Azóta történt

Előzmények

  • Eladó a Skype?

    A piacot izgalomban tartják az Ebay vezérigazgatójának múlt heti szavai. Szakértők szerint el kell adni a részleget, de nem most.

  • Jön az új Skype

    Februárra elkészül a 4.0-s változat. A diszkonttelefonálást kitaláló vállalathoz özönlenek az előfizetők a válság idején.

  • Letölthető a Skype 4.0 második tesztverziója

    A fejlesztők a jelenlegi és a következő bétában a felhasználók kívánságait teljesítik.