Hirdetés

Sebességnövelés és tavaszi ADSL-akciók a VIVAnetnél

Hirdetés


A VIVAnet Kft. jelentős kedvezményeket tartalmazó akciókkal indítja a tavaszt. A cég közleményében tudatja az érdeklődőkkel, hogy a VIVAnet is részt kíván venni abban a folyamatban, melynek során a belépési korlátok lebontása folyik az ADSL-piacon, s amellett, hogy a Hungarotel területén is elkezdődik a sávszélesség emelése, a VIVAnet ingyenes próbaidőszakot is kínál új ADSL-előfizetőinek.

A sávszélesség emelése március 1-jétől kezdődik a Hungarotel területén is, a T-Com területéhez hasonló feltételekkel. Az ADSL-elérés maximális letöltési sebessége 512 kbit/s-ról 1 Mbit/s-ra, 1 Mbit/s-ról 4 Mbit/s-ra, 2 vagy 3 Mbit/s-ról 8 Mbit/s-ra, 6 Mbit/s-ról 12 Mbit/s-ra és 12 Mbit/s-ról 24 Mbit/s-ra emelkedik. A sávszélességek növelése várhatóan egy hónap alatt fejeződik be, s a megemelt sebességű csomagok havi előfizetési díjai nem emelkednek.

A T-Com területi új előfizetők két akció közül választhatnak: az egyik keretében két teljes hónapig ingyen használhatják az ADSL-szolgáltatást, de dönthetnek úgy is, hogy a hűségidőszak alatt rendkívül kedvező havi díjat fizetnek. Az 1 Mbit/s sebességű korlátlan lakossági csomag, azaz a VIVAdsl Családi 1M esetében ez a díj havi bruttó 3750 Ft.

Hungarotel-területen szintén két választási lehetősége van az új lakossági előfizetőknek. Itt is dönthetnek egy kéthónapos ingyenes időszak mellett, de mindez kiegészül azzal, hogy az előfizetést a kipróbálási időszakban minden következmény nélkül le lehet mondani. Ez az úgynevezett Próbaidőszak-akció minden kockázattól mentesíti azt, aki még mindig nincs meggyőződve arról, hogy szüksége van a szélessávú internetelérésre. Akik viszont nem a Próbaidőszak-akciót választják Hungarotel-területen, azok a havidíjkedvezményt élvezhetik: az 1Mbit/s sebességű korlátlan VIVAdsl Családi csomag havi előfizetési díja bruttó 4770 Ft a hűségidőszak alatt. A Hungarotel-területen meghirdetett akciók kedvezményes feltételei természetesen a sávszélesség-emelést követően is megmaradnak.

További hír a VIVAnettől, hogy áprilistól a T-Com területén lehetőség lesz telefonvonal nélküli ADSL szolgáltatás megrendelésére – a pontos árakat később teszi közzé a társaság.

Azóta történt

Előzmények