Magyar hallgatók győztek az SAP nemzetközi versenyén

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem két hallgatója nyerte meg az SAP szoftvercég nemzetközi versenyét – jelentette be tegnap a magyar leányvállalat.

A megmérettetés során a UNICEF francia szervezete számára kellett olyan vizuális megoldást tervezni, mellyel az jobban át tudja tekinteni adományozóit, ez alapján célzott gyűjtésbe foghat, majd ennek segítségével eredményesebben tudja kezelni azt a valós helyzetet, hogy egyre kevesebb a beérkező adomány, melyből a jószolgálati akciókat valósítják meg.

A versenyre 800 európai, közel-keleti és afrikai oktatási intézmény kapott meghívást, melyek mind tagjai a szoftvercég felsőoktatási programjának, az SAP University Alliancesnek.

A döntőbe három csapat jutott, ahol a magyarok a szlovénekkel és az angolokkal mérkőztek meg. A Boros Ádám és Kéri András alkotta duó végül a UNICEF által feltett kérdésekre adott válaszok mellett a könnyen érthető, vizuális irányítópultjukkal és hatásos prezentációjukkal győzték meg a zsűrit. Az első helyezettek több díjjal, köztük egy-egy iPaddel lettek gazdagabbak. A hallgatók emellett felkérést kaptak a UNICEF-től egy közös munkára.

Azóta történt

Előzmények