Magyar cég nyerte az SAP regionális partnerversenyét

Hirdetés

Egy magyar cég, a Hostlogic Zrt. nyerte az SAP regionális partnerversenyét, melyen a közép-kelet-európai régió összes, közel 200 partnere számára nyitott volt a részvétel. A csapatok a saját maguk által meghatározott, eredményesebb piaci jelenléthez szükséges tudást erősíthették meg különböző mintaprojektek elvégzésével. Ezek főként a marketing különböző területeit érintették, mint pl. hatékonyabb ügyfélrendezvények, közösségi média kampányok indítása, de voltak, akik a presales tevékenység aspektusait, a megoldások újszerű prezentálását, a megtérülés alapú megközelítést állították tanulásuk középpontjába.

A megszerzett tudást mindennapi aktivitásaikba építették be az indulók, és ezt kellett bemutatniuk az SAP nemzetközi szakértői előtt. A 10 hónapos Partner Challenge verseny végén a döntőbe jutottak között internetes közönségszavazás döntött.

  • Kapcsolódó cégek:
  • SAP

Azóta történt

  • Kizöldíti adatközpontjait az SAP

    A szoftvergyártó bejelentette, hogy minden adatközpontját zöldárammal fogja üzemeltetni.

  • Elektromos autóba ülteti dolgozóit az SAP

    Minden ötödik cégautóra jogosult elektromos autót fog vezetni az SAP szoftvergyártónál. A vállalati flotta átállását 2020-ra tervezi a cég, mely 5000 e-autó beszerzését jelenti addigra világszerte. Jelenleg 170 ilyen járművet hajtanak a szoftvercég dolgozói.

Előzmények

  • Az SAP előnyt kovácsolna Németország jó híréből

    A cég felgyorsíthatja felhőalapú megoldásainak kiterjesztését, feláldozva némi rövidtávú hasznot a távlati célok érdekében.

  • A legjobb szoftverbevezetéseket keresi az SAP

    Idén is pályázatot írt ki a közép-kelet európai régió legjobb üzleti szoftverbevezetéseire a vállalat. Minden olyan szervezet jelentkezhet, melynél 2013. január 1. és szeptember 2. között indult el SAP rendszer.

  • Jó negyedévet zárt az SAP

    Nőtt az árbevétel és a nyereség, a HANA és a felhőszolgáltatások egyre népszerűbbek, a munkavállalók létszáma pedig 4700-zal emelkedett az elmúlt egy évben.