Holnapig lehet jelentkezni az SAP ingyenes tanfolyamára

A tizenharmadik alkalommal elindított kurzust idén a Miskolci Egyetemen is el lehet végezni.

A vállalat bejelentette, hogy ismét várja hallgatóit az a tanfolyam, amely az üzleti informatika legizgalmasabb területeibe vezeti be a résztvevőket. A többlépcsős kurzus teljesen ingyenes, és nyitott a hazai felsőoktatási hallgatók számára. A programot az SAP Hungary Kft. szervezi a MAVE Magyar Villamosmérnök- és Informatikus-hallgatók Egyesülete és az ELTE Informatikai Kar Hallgató Önkormányzata támogatásával.

Hirdetés

A budapesti tanfolyamot elvégzők megismerkednek a vállalatok működését biztosító informatikai rendszerekkel, illetve gyakorlati betekintést nyernek olyan innovatív területekre is, mint a felhőtechnológia vagy a digitális átalakulás világa.

A szemináriumsorozatot teszt zárja, melynek legsikeresebb teljesítőit további képzés várja. Három terület közül lehet választani, ez a felhőtechnológia, a szoftverfejlesztés, és a szoftvertámogatás.

A résztvevők meghívást kaphatnak az SAP gyakornoki programjába, illetve junior munkatársként csatlakozhatnak a folyamatosan bővülő szoftvercéghez.

A magyar nyelvű kurzust tizenharmadik alkalommal szervezi az SAP fejlesztőközpontja, évenként jellemzően 300 fő regisztrációjával. A tanfolyamon gyakorló szakemberek oktatnak. A nyitóelőadásra és a szemináriumokra az ELTE épületében kerül sor.

Jelentkezni ezen a linken lehet febr. 28-án (kedd) 16 óráig.

A budapesti képzés mellett, a jelentős észak-magyarországi érdeklődésre való tekintettel a Miskolci Egyetem hallgatói számára is megrendezik a tanfolyamot.

  • Kapcsolódó cégek:
  • SAP

Azóta történt

Előzmények

  • Ingyenes képzéseket indít a Microsoft

    A folyamatosan bővülő tanfolyamkínálatban a vállalat felhős technológiájával ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

  • Tovább bővít Magyarországon az SAP

    Négymilliárd forintos beruházást jelentett be az üzletiszoftvercég, melynek köszönhetően közel kétszázötven új munkahely létesült, illetve jön majd létre, és egy új irodaépületet is felépítenek a budapesti Graphisoft parkban.

  • Megnyílt a Samsung és az SAP kutatási központja

    A központban a mérnökök a következő generációs in-memory computing technológiához használt memóriamegoldásokhoz kapcsolódóan végezhetnek kutatási és fejlesztési feladatokat.

  • Programozóversenyt indít az SAP

    A vállalat a saját technológiája népszerűsítése mellett azzal csábítja a fiatalokat, hogy a részvétel segít a karrierépítésben is.