Európai szintű fejlesztés a Samsungtól Magyarországon

A megnyitó alkalmából tartott sajtótájékoztatón Facskó István, a vállalat elnöke közölte, hogy Az idén további három hasonló központ megnyitása szerepel a terveikben, amelyek Szegeden, Debrecenben és Pécsett várják majd az ügyfeleket. A vállalatnak egyébként Győrben már van egy hasonló feladatokat ellátó, kisebb üzlete, illetve Budaörsön rendelkeznek egy mobiltermékekre specializálódott központtal. De az igények minél teljesebb körű lefedése érdekében a cég a Váci út 30. szám alatt vásárlási lehetőséggel és szervizszolgáltatásokkal várja az ügyfeleket.

A központ prémium bemutatóterem, ügyfélszolgálat és egyben szerviz is, ahol a Samsung legújabb Smart eszközeit a fogyasztók a vásárlás előtt kipróbálhatják, a szakemberektől pedig tanácsadásban és kiszolgálásban részesülhetnek. Az ügyfelek a kiválasztott termékeket a bemutatóteremben meg is vásárolhatják, továbbá a vállalat személyre szabott megoldásokat, termékregisztrációt, "házhoz megyünk" szolgáltatást, távoli segítségnyújtást a televízió- és mobilkészülékekhez, Video-Web Chat-szolgáltatást és a kiterjesztett garancia lehetőségét is felkínálja. A termékregisztráció mellett kiterjesztett garancia vásárlására is van lehetőség, ami a televíziók, mosógépek és hűtőszekrények mellett 2014 áprilisától már a mobiltelefonokra és táblagépekre is elérhető. A prémium készülékek esetén a szakemberek a bejelentést követően, a hét bármelyik napján, 24 órán belül felkeresik az ügyfelet otthonában, és amennyiben megoldható, már a helyszínen elvégzik a szükséges beállításokat, javítást.

A Video-Web Chat szolgáltatás májustól érthető el a Samsung.com oldalon, ahol az ügyfeleknek lehetőségük nyílik a face-to-face ügyfélkiszolgálásra. A Smart TV-vel rendelkező ügyfelek a DTV alkalmazáson keresztül át tudják adni a készülék irányítását a szervizesnek, aki minden kért beállítást elvégez helyette, emellett tájékoztatja az ügyfelet arról, hogy milyen egyéb beállításokat célszerű elvégezni a készüléken. A „távoli” technikai support megoldás, amely európai országok közül Magyarországon a legnépszerűbb, már a Samsung okostelefonokra is elérhető.

Azóta történt

  • Ma este lesz az első Ultra HD internetes közvetítés

    A megtekintéshez a Samsung készüléke kell, de Full HD felbontásban bárki megnézheti az operaelőadást.

  • Milliárdokat fektet be egy multi Magyarországon

    Mintegy 11 millió eurós beruházással Magyarországon nyit fejlesztési központot a kínai bázisú Pactera nemzetközi IT-tanácsadó cég, amely már az első ütemben 230 új munkahelyet teremt.

Előzmények