Samsung Galaxy S10 – kompromisszumok nélkül

A Samsung S szériájának tizedik kiadása nem sok kívánnivalót hagy maga után! Tény, hogy nem a legolcsóbb modellek, viszont cserébe nem csak szépek, hanem komoly teljesítményt tudnak felmutatni, és rendkívül átgondolt a tervezésük minden tekintetben. A formaterv funkcionális, az új felhasználói felület rendkívül felhasználóbarát, ráadásul mindezt visszafogott méretben is megkaphatjuk, amihez gyengébb specifikációt nem, viszont szerényebb árcetlit rendeltek.

A Samsung Galaxy S10 modellek mindegyike full extrás felszereltséget kapott, minden létező funkciót és megoldást belegyömöszöltek a készülékekbe, ezen felül az S10 és S10+-ban megtalálható véroxigénszint és pulzusmérő nagyon hasznos extra. Az IP68-as védettség, a vezetékmentes töltés és töltésmegosztás lehetősége, a magas kijelző/előlap arány, az erős multimédiás képességek, az AMOLED panel, a sztereó hangszórók és a brutális teljesítmény mind-mind önmagáért beszél, és továbbra is kapunk jack csatlakozót is.

A kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó kifejezetten gyors és pontos, de akár használhatjuk helyette a villámgyors arcalapú feloldást is. A teljesítmény impresszív, komolyat nőtt az S9 szériához képest, a dedikált NPU és továbbfejlesztett ISP pedig egy csomó olyan dolgot tesz lehetővé, amit eddig nem tudtak a Samsung csúcsmodelljei, például videózás közben váltani a különböző felbontások között.

A Galaxy S10 előlapi kamerája egészen egyedülálló módon 4K felvételre is képes, a fotós képalkotás megbízható és kiegyensúlyozott, a videós képességek pedig kifejezetten kiemelkedők. A kijelző kifogástalan, az irritáló kékfény kibocsátást közel felére csökkentették, a rendszer magas dinamikatartományú tartalmak streamelésére is alkalmas.

A One UI alkalmazkodik a megnyúlt kialakításhoz, így alapvetően kényelmes használatot biztosít. Hogy mindenki igényeit kielégítse, rögtön négy változatban is kapható a Samsung Galaxy S10, de akár az S10, az S10+, az S10e vagy az S10 Lite modellt választjuk, biztos, hogy kiváló, jól átgondolt és maradéktalanul felszerelt eszközt kapunk a pénzünkért.

A Samsung Galaxy S10 megvásárolható az Alza.hu-n.

  • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt