Nem bírta a Dogecoin-őrületet a Robinhood

A nagy Dogecoin-láz hatására gondok voltak a Robinhood kriptokereskedési rendszerével, mindez újfent nagy felháborodást okozott.

Több napon át hibákat és fennakadásokat okozott a Robinhood kriptokereskedési rendszerében a nagy Dogecoin-őrület.

Hirdetés

A viccként indult kriptopénz mostanra sokak kedvence lett (Elon Musk is rajong érte), a napokban pedig vagyont lehetett duplázni a segítségével. El is árasztották a befektetők a Robinhood platformját, ami mindenféle hibákhoz vezetett.

A Robinhood tájékoztatása szerint számukra nem elfogadhatóak a fennakadások. Elmondták azt is, hogy büszkék arra, hogy a platformjuk az első számú választás a Dogecoin-traderek körében.

A Robinhooddal ez nem először fordul elő: tavaly márciusban is voltak szolgáltatáskiesések a nagy érdeklődés miatt, januárban pedig korlátozták a kereskedést a GameStop nagy sikere miatt. Mindezzel újra és újra felháborodásokat váltottak ki.

A felhasználók folyamatosan kritizálják a Robinhoodot: sokan úgy gondolják, mit sem ér a trendi és könnyen használható app, ha a legkritikusabb időszakokban nem lehet venni és eladni.

A Robinhood egyébként nem részletezte, hogy milyen technikai problémái adódtak, és azt sem, hogy ennek a leállásnak mi volt a konkrét oka.

Azóta történt

Előzmények