Programajánló hétvégére: A jövő utcája

Laikus technológiarajongóknak nyújt betekintést a jövőheti CRAFT konferencia témáiba az IBM és a Prezi közös kiállítása.

A jövőheti CRAFT szoftverfejlesztő konferencia előtt, ma és holnap ingyenes kiállítást szervez az IBM Budapest Lab és a Prezi. A Madách téren, a CRAFT Street of the Future - A jövő utcája keretében robotokkal, önvezető és maguktól parkoló autókkal, okos szemüvegekkel és távvezérelhető okosotthon modellekkel találkozhatnak többek között az érdeklődők.

Míg a CRAFT elsősorban a fejlesztőknek szól, A jövő utcája a technológia iránt érdeklődő, de nem ebből élők számára kínál betekintést a konferencia témáiba. A Madách téren kiállít az Accenture, a Bosch, az EPAM, a Nokia, a Prezi, az SBrick, a Telenor, vagy a Thyssenkrupp is. A részletes információk az esemény oldalán érhetők el. Az eseményt rossz idő esetén is megtartják, a kilátogatók a helyszínen nem fognak elázni, ígérték a cégek.

A CRAFT idén április 25-28. között kerül megrendezésre, és idén is hatalmas neveket várnak a szervezők. A közép-európai régió legnagyobb fejlesztői konferenciáján Joseph Perline, Randy Shoup és Dan North is tart majd előadást.

Azóta történt

Előzmények