A PornHub ingyenességgel támogatja a koronavírus elleni küzdelmet

Maradj otthon, nézzél pornót – addig sem vagy veszélyben, addig sem fertőzöl meg másokat.

Naponta érkeznek hírek arról, hogy internetes nagyvállalatok, szoftvergyártók, felhős szolgáltatásokat üzemeltetők sorra oldanak fel (általában ideiglenesen) korlátozásokat, hogy a kialakult vészhelyzetben segítsék a távmunka alkalmazását, könnyebbé tegyék a távoktatást stb.

Hirdetés

Ehhez a trendhez csatlakozott most a világ egyik legnagyobb és legnépszerűbb pornóoldala, a PornHub is, ugyanis pénteken bejelentették, hogy mivel Olaszországban, a koronavírus által leginkább fertőzött országban, ahol gyakorlatilag megállt az élet, és az emberek kénytelenek otthonaikban maradni, ingyenes előfizetést biztosítanak prémium szolgáltatásaikhoz (hogy még inkább biztassák az embereket arra, hogy otthon maradjanak).

PornHub - koronavírus
[+]

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az olasz felhasználók – egyelőre március folyamán – bankkártya-adatok megadása nélkül, azaz ingyenesen használhatják az oldal fizetős, prémium szolgáltatásait. Emellett egy, az értékesítésben közreműködő leányvállalatuk, a Modelhub árbevételeinek e havi összegét is felajánlották a helyi kórházak támogatására.

Azóta történt

Előzmények