Hirdetés

Piacon a VirusBuster új levelezésvédelmi megoldása

Hirdetés

A VirusBuster Kft. bejelentette, hogy 2004 őszén folyamatosan kerülnek forgalomba megújult termékei, közülük is elsőként a levelezőrendszerek védelmét szolgáló VirusBuster MailShield for SMTP. A VirusBuster nem csak saját fejlesztésű spamszűrőjét integrálta az új termékbe, hanem a Commtouch cég RPD elnevezésű technológiáját is, amely kivételesen magas felismerési arányt biztosít gyakorlatilag nullaszázalékos vakriasztási arány mellett – olvasható a magyar társaság közleményében. Az új verzió számos új funkciót tartalmaz, amelyet a cég a felhasználói igények felmérése alapján épített be a megoldásba.

A VirusBuster MailShield for SMTP megalkotásakor az volt a cél, hogy egy olyan, levelezőrendszertől független levelezésvédelmi megoldást kapjanak az ügyfelek, amely könnyen integrálható, rugalmasan konfigurálható védelmi vonal kialakítását teszi lehetővé, és teljes körű védelmet nyújt a cégek e-mailforgalmának, legyen szó akár vírus- vagy spamszűrésről. Az új, RPD technológiára épülő spamszűrő jelenleg a Linux- és a FreeBSD-verziókban, a VirusBuster által fejlesztett spamszűrő pedig a Linux-, FreeBSD-, Sun Solaris- és AIX-verziókban található meg.

A program segítségével szabadon felállítható egy szabályrendszer, amellyel bármely igénynek megfelelően szűrhető a levélforgalom, a konfigurációs sablonok segítségével pedig akár minden egyes címzett egyedi szempontok alapján kezelhető. A termék WatchDog komponense felügyeli a fogadó, feldolgozó és küldő egységet, valamint a levél feldolgozási folyamatát, így a termék üzembiztosan, kiemelkedő hibatűréssel, folyamatosan biztosít védelmet.

Azóta történt

Előzmények