Piacon a Pannon Díjcsökkentő

Hirdetés

A Pannon GSM bejelentette, hogy augusztus 16-ától elindította új, Díjcsökkentőnek elnevezett szolgáltatását, amelyet a Pannon 50-1000 számlás tarifacsomagokhoz lehet igényelni. A magyar piacon csak a Pannon GSM ügyfelei fizethetnek az eredetileg választott csomagban elérhetőnél kedvezőbb percdíjat automatikusan, ha az adott hónapban a tervezettnél többet telefonálnak – írja a társaság közleménye. Ez az ügyfél havi forgalmától függően több száz vagy akár több ezer forintos megtakarítást is eredményezhet.

Pannon nyári ároffenzíva

A Pannon 50-1000 új számlás díjcsomagok a piac legalacsonyabb áraival jelentek meg, mind a Pannon GSM, mind a versenytársak legversenyképesebb ajánlataként – olvasható a társaság közleményében. Ezek a tarifacsomagok, amelyek havidíja 100 százalékban lebeszélhető, továbbra is nagyon kedvező percdíjakat kínálnak.

A szolgáltatás megrendelőinek a mobilcég az adott hónapban az ügyfél által választott Pannon 50-1000 díjcsomag tarifája mellett a következő – alacsonyabb percdíjat kínáló, több lebeszélhető percet tartalmazó – tarifacsomag szerint is kiszámolja a forgalom után (hang, sms, mms) fizetendő díjat, és az alacsonyabb végösszeget számlázza ki. A szolgáltatás megrendelése esetén a Pannon GSM feltünteti a számlákon, hogy az ügyfél havonta mennyi pénzt takarít meg a Díjcsökkentővel. A szolgáltatás augusztus 16-ától valamennyi ügyfélszolgálati ponton megrendelhető, nemcsak személyesen, hanem telefonon (1741) vagy az interneten is; díja egyszeri bruttó 790 forint, amely korlátlan időre szól.

Azóta történt

Előzmények