Már forintban is fizethetünk 125 vezető amerikai webáruházban

Hirdetés

2012 novemberétől a nemzetközi e-kereskedelmi rendszereket üzemeltető, amerikai FiftyOne kibővítette PayPal-támogatását, és ennek köszönhetően a vásárlók már 18 valutában fizethetnek a cég webshopjaiban, köztük forintban is. A megállapodás következtében 125 olyan vezető, egyesült államokbeli kereskedő fogad fizetéseket forintban és szállít Magyarországra, mint az Aéropostale, a Bloomingdale’s, a Macy’s, a Neiman Marcus, az Overstock, a Saks Fifth Avenue, a The Children’s Place vagy az Under Armour.

„A PayPallel történő fizetések aránya jelentősen nőtt világszerte az utóbbi időben. Főleg a nemzetközi vásárlók kedvelik a rendszert, és kíváncsian várjuk, hogy a mostani megállapodás milyen további hatásokat gyakorol a megrendelések alakulására.Ügyfeleink is tudják, hogy a nemzetközi siker egyik kulcsa, hogy a vásárlási élményt az egyes piacokra szabjuk. Reményeink szerint az egyszerű és sokak által megszokott PayPal fizetési rendszer, valamint a saját pénznemben feltüntetett árak segítenek majd külföldi vásárlóinknak” – nyilatkozta Michael DeSimone a FiftyOne ügyvezetője.

A PayPal támogatás által megjelenő új valuták: magyar forint, brazil real, svájci frank, cseh korona, dán korona, hongkongi dollár, izraeli sékel, japán jen, mexikói pezó, norvég korona, új-zélandi dollár, fülöp-szigeteki pezó, lengyel zloty, svéd korona, szingapúri dollár, thai bát, török líra és tajvani dollár.

Azóta történt

Előzmények