Pac-Man a Google Maps-re költözött

Pac-Man harmincadik születésnapját (2010. május 21.) azzal ünnepelte a Google, hogy az embléma körül menekülhettünk a szellemek elől. A mai napig elérhető ez a minijáték, erre a hivatkozásra kattintva. Most azonban egy újabb őrület ütötte fel a fejét, méghozzá a Google Maps keretein belül, ahol az utcákon rodeózhatunk a sárga figurával (a link a Deák térre mutat).

A lakók véleményét nem ismerjük
A lakók véleményét nem ismerjük [+]

Érdekes, hogy közel 35 évvel Pac-Man születése után még mindig milyen népszerű, pont előző héten számoltunk be róla, hogy a Vöröskereszt a svéd reptereken állított fel automatákat, melyeken szintén az emblematikus játékkal üthetik el az időt a várakozók, miközben jótékonykodnak.

Pont rágott, mikor a kép készült
Pont rágott, mikor a kép készült [+]

Érdemes a súgót is megnyitni, magyarul is elérhetőek azok a támpontok, amelyek segítségével megtalálhatóak az elérhető pályák a világtérképen (a korlátozások csak mobileszközökre érvényesek, asztali környezetben bárhol indíthatunk játékot, ahol az utcahálózat elég bonyolult ehhez). Akik pedig egyszerűen csak a régi Google Maps megjelenésére vágynak, azok ide kattintva érhetik el azt (egyelőre).

Azóta történt

Előzmények