Még mindig köhög az OTP netbankja

A pénzintézet külső szakértőket is bevont a hiba elhárítására.

A gondokat a bank ügyfelei már napok óta tapasztalhatják, és tegnap az OTP a Facebookon végre ki is adott egy rövid tájékoztatót:

Az OTP Bank egyik rendszerében technikai hiba okoz lassulást néhány banki szolgáltatásban. Ügyfeleinknek érdemes néhány perc elteltével ellenőrizni az adott tranzakció teljesülését. Szakembereink külső szakértők bevonásával, nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy minél előbb helyreálljon a szolgáltatások működése.

Megértéseteket és türelmeteket köszönjük.

Emellett a weboldalon is megjelent egy figyelmeztetés, mely szerint:

Ügyfeleinknek érdemes néhány perc elteltével ellenőrizni az adott tranzakció teljesülését az internetbank Bankszámla/Lekérdezések/Számlatörténet és a Bankszámla/Lekérdezések/Tranzakciók ellenőrzése, jóváhagyása, aláírása menüpontokban

illetve:

külső szakértők bevonásával, nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy minél előbb helyreálljon a szolgáltatások működése

Az index.hu tegnapi tudósítása arról számolt be, hogy értesüléseik szerint a technikai gondok elhárultak, ám amikor ma reggel kipróbáltuk az OTP netbankját, még mindig problémás volt: a belépés után ugyan megérkezik az ellenőrző kódot tartalmazó sms, viszont ezt a kódot nem lehetett beírni, mivel az oldal rendellenesen működött.

Azóta történt

Előzmények