Örökös licenccel kapható a VIPRE vírusirtó

A GFI Software ma bejelentette, hogy e termékkategóriában egyedülálló módon életre szóló licenccel kínálja a tűzfalat, óránként frissülő adatbázissal dolgozó URL-szűrőt és fejlett behatolásvédelmi rendszert tartalmazó VIPRE Antivirus Premium vírusirtót Magyarországon. A szoftver ebben a konstrukcióban a telepítés és aktiválás után korlátlan ideig használható, a licencét többé nem kell megújítani, miközben a vírusfrissítések mellett az újabb programverziók is ingyenesen elérhetők lesznek hozzá. Az „örökös licencű” VIPRE Antivirus Premiumot szeptemberben akciós áron, 24 990 forintért – az egyéves licenc árának duplájáért – kínálja a hazai forgalmazó, később pedig 29 900 forintot kér majd érte.

„A GFI Software egy forradalmian új konstrukcióban kínálja a VIPRE-t: az életre szóló licenccel a felhasználók licencmegújítás és további díjak nélkül védhetik meg gépüket a káros alkalmazásoktól. A licenc agresszív árazása rendkívül vonzó ár-érték arányt kínál a felhasználóknak. Biztosak vagyunk abban, hogy ezzel a lépéssel jelentősen megváltoztatjuk az antivírusok értékesítését” – mondta a bevezetés kapcsán Simon Azzopardi, a GFI Software EMEA-régióbeli értékesítésért felelős alelnöke.

„A VIPRE Antivirus Premium nem csupán a fejlett, virtualizációs alapú MX-V viselkedéselemző technológiája révén versenyképes vírusirtó, hanem immár rendkívüli ár-érték arányú szoftver is, amelyet rendkívül egyszerű és kényelmes megvásárolni és használni” – magyarázta Bódis Ákos, a hazai forgalmazó Yellow Cube Kft. ügyvezetője. A termék 30 napos próbaverziója letölthető a www.vipre.hu oldalról.

  • Kapcsolódó cégek:
  • GFI

Azóta történt

Előzmények