Ingyenes képzést szervez az Oracle

Hirdetés

A Magyar Villamosmérnök- és Informatikus Hallgatók Egyesülete, a Simonyi Károly Szakkollégium, valamint a BME Távközlési és Médiainformatikai Tanszék közreműködésével ingyenes szemináriumsorozatot szervez az Oracle Hungary Kft. – tudatta a cég sajtóközleményében. A tavaszi szemeszter központi témája az Oracle Fusion Middleware köztesszoftver fejlesztése, a további képzési területek között megtalálhatók a Java, gyors alkalmazásfejlesztés (ADF), Webcenter-szolgáltatások, portálok, szolgáltatásorientált architektúra (SOA), a köztesszoftverek biztonsága, valamint az alkalmazásszerverek naplózása és figyelése témakörök is.

A kurzusokat az Oracle University oktatói tartják a Budapesti Műszaki Egyetem I épületének IB025-ös termében, február 18-tól kezdődően minden csütörtökön este hattól. A vidéki hallgatók a szemináriumokat online kísérhetik figyelemmel a www.houg.hu/juniorkepzes oldalon, illetve az előadásokat videoanyagait később letölthetik. Azok a hallgatók, akik az előadások 75%-át meghallgatják, tanúsítványt kapnak, és részt vehetnek a záróvizsgán. A legmagasabb vizsgapontszámokat elérők pedig lehetőséget kaphatnak arra, hogy részt vegyenek az Oracle University által az adatbázis-adminisztráció, a Java platform, valamint az üzleti intelligencia és az adattárházi alkalmazások (BI & DW) fejlesztésének témakörében rendezett további képzéseken.

„Az Oracle Junior Program segítségével a hallgatók továbbfejleszthetik azon szakismereteiket, amelyek egyrészt kiegészítik az egyetemi tananyagot, másrészt megfelelnek az ügyfelek és a partnerek elvárásainak, ezáltal azonnal hasznosíthatók is a munkaerőpiacon” – mondta Reményi Csaba, az Oracle Hungary Kft. ügyvezetője.

A 2010. évi szemináriumokról és a jelentkezés módjáról további információk az Oracle Junior Program webhelyén találhatók. A programot 2007 tavaszán indították el, és mára 3114 hallgatót tudhat maga mögött.

Azóta történt

Előzmények