OpenStreetMap júniusi meetup

Online gyalogtúra és POI-fejlesztés a hétfői eseményen.

A találkozó programja

  • Oláh Tamás: Online gyalogtúra-tervező szolgáltatások rövid bemutatása és összehasonlítása
  • KAMI | Szalai Kálmán: POI vadászat szolgáltatói honlapokról
    Egy kísérlet arra, hogy az OpenStreetMapen elérhető POI-k tömegesen frissíthetők legyenek.
    Motiváció: az érdekes pontok azonos elvek mellett, nagyobb számban kerüljenek felvitelre, és időről időre újra frissíthetőek legyenek.
    Adatforrások, adatminőség, adattisztítás, azonosítás az OSM-en már meglévő objektumoknál, valamint a jelenlegi helyzet és eredmények ismertetése. #POI #adatok #Python

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kapunyitás június 25-én 17:50-kor, az első előadás 18 órakor kezdődik. A termet 20:30-ig el kell hagyni, az elmúlt alkalmakhoz hasonlóan átvonulunk a közeli sörözőbe (http://www.openstreetmap.org/node/2349055253).

Hirdetés

A meetup az ingatlan.com Zrt. támogatásával kerül megrendezésre.

Helyszín: 1016 Budapest, Mészáros u. 58/A
(http://www.openstreetmap.org/node/2700453924)

Tömegközlekedéssel: a pesti belvárosból a 8E, 108E, 110 vagy 112-es buszokkal a Mészáros utcai megállóig, vagy a 178-as busszal a Zsolt utca megállóig utazva. A Móricz Zsigmond körtér vagy a Déli pályaudvar felől a 17-es vagy 61-es villamosról a Csörsz utcai megállónál szállj le, onnan néhány perces séta.

Előadás-ötleted van? Jelentkezz a szervezőknél! 5 és 60 perc között bármilyen terjedelmű OpenStreetMap témájú előadást örömmel fogadunk.

 

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények