Olcsóbb ADSL pedagógusoknak

Hirdetés

A T-Online Magyarország és az Oktatási Minisztérium közös akciójában szeptember 15-től a pedagógusok bruttó 1000 forintos havidíj-kedvezménnyel fizethetnek elő a szolgáltató ADSL Start csomagjára. Az 512 kbit/s sebességű letöltést biztosító szolgáltatást azokon a Magyar Telekom-területeken vehetik igénybe az érvényes hűségszerződéssel nem rendelkező tanárok, ahol az ADSL kiépíthető.

A csomagot az év végéig, a T-Online augusztus végétől érvényes előfizetési akciójának megfelelően a pedagógusok is jelentősen olcsóbban kapják (kétéves hűség esetén): havi 2995 forintért, az első két hónapban pedig további 2500 forintos havidíj-kedvezménnyel. Ezt követően – tehát 2006. január 1-jétől – a szolgáltatásért 5990 forint helyett 4990 forintot kell fizetniük, és a T-Online garantálja, hogy 2007. december 31-ig a havidíj változatlan marad.

A kedvezményes szolgáltatást a pedagógusok online rendelhetik meg, a megrendelés során az érvényes pedagógusigazolványuk számát is meg kell adniuk. Azok, akik a T-Online-nakl dial-up előfizetési szerződésben állnak, vagy lejárt ADSL hűségnyilatkozattal rendelkeznek, az 1234-es ügyfélszolgálati telefonszámon válthatnak a kedvezményes csomagra.

Azóta történt

Előzmények