Kiszivárgott az Office 2010 második bétája

Hirdetés

Office logóA forgatókönyv ugyanaz, mint a Technical Preview változat esetében volt májusban: a várva-várt Office 2010 friss tesztváltozata a héten népszerű torrentoldalakon bukkant fel, és a jelek szerint szorgalmasan töltögetik is lefele felhasználók a Microsoft irodai szoftvercsomagjának 14.0.4514.1009-es számú buildjét, mely a 2-es béta nevet viseli. A Neowin oldal úgy tudja, a program kódot kér a telepítéshez, de elfogadja a júliusban kibocsátott Technical Preview kulcsait.

Mialatt a kalózpéldány utat talált az Office rajongótáborához, a Craving Tech bloggere kézhez kapta legális bétáját egyenesen a Microsofttól, az alkalmazáscsomagról készített képernyőfotókat természetesen megosztotta a közösséggel az oldalon (frissítés alább). A tesztváltozat hivatalos debütálását a jövő hétre várják.

Steve Ballmer, a Microsoft vezérigazgatója idén február végén jelentette be, hogy az Office 2010 biztosan nem jelenik meg a Windows 7-tel egy időben. A szaksajtó tavaly még 2009 első felére várta az irodai csomag új verziójának megjelenését, de ehhez az kellett volna, hogy a béta-verzió 2008 telén megérkezzen – azonban a fejlesztés akkor mindössze alfa-fázisig jutott. Redmond áprilisban erősítette meg, hogy az Office 14 kódnéven fejlesztett termékükből még idén kiadnak egy publikus bétát.

Frissítés: Egyik olvasónk felhívta a figyelmünket arra, hogy a korábban publikált képernyőfotókat a Craving Tech lap eltávolította – a Google cache azonban még őrzi.

Azóta történt

Előzmények