Egy évig lesz ingyenes az Evernote prémium a Telekomnál

A Telekom és az Evernote ma bejelentették, hogy a kiterjesztett partneri együttműködésnek köszönhetően az angol nyelvű jegyzetelő alkalmazás prémium funkciói mostantól hat hónap helyett egy évig lesznek díjmentesen elérhetőek az arra újonnan regisztrált Telekom belföldi mobilos előfizetők számára. A már korábban regisztrált felhasználók számára pedig újabb hat hónappal meghosszabbítják az eddigi hat hónapos díjmentes használati lehetőséget.

Az Evernote egy olyan mobil munkatér, ahol az ügyfelek jegyzeteket készíthetnek, dokumentumokat írhatnak, ezekhez weboldalakat és hangfeljegyzéseket csatolhatnak, illetve bármikor megoszthatják ötleteiket másokkal. (Az alkalmazás letöltése és bizonyos funkcióinak használata, mint például a megosztás, adatforgalmat generál, mely a Telekom aktuális díjszabása szerint számlázódik. A közös szerkesztés feltétele, hogy az alkalmazás valamennyi résztvevő készülékére előzetesen telepítve legyen.)

Az Evernote prémium az alkalmazás free verziójánál magasabb, 1 GB-nyi adatfeltöltési lehetőséget, gyorsabb és hatékonyabb keresést biztosít a jegyzetek között, valamint nagyobb rugalmasságot kínál, mivel a feljegyzések offline üzemmódban is elérhetők. A feltöltött jegyzetek megoszthatók, illetve másokkal közösen szerkeszthetők (a föntebb említett feltételekkel). További extra funkcióként a kiterjesztett pdf-fájlokra is érvényes könnyű kereshetőség, a jegyzetek korábbi, szerkesztés előtti verziójához való hozzáférés és a hatékonyabb képfelismerés is az előfizetők rendelkezésére áll.

A korábban már regisztrált Evernote-felhasználók e-mailben kapják meg az alkalmazás prémium funkcióinak újabb hat havi díjmentes elérhetőségéhez szükséges, online beváltható kupont. Az ajánlat a Deutsche Telekom Csoport minden előfizetője számára elérhető 13 európai országban (Albánia, Ausztria, Horvátország, Cseh Köztársaság, Németország, Görögország, Magyarország, Macedónia, Montenegró, Hollandia, Lengyelország, Románia, Szlovákia).

Az alkalmazás letöltéséhez és használatához készüléktől függő verziószámú Android vagy legalább 7+ iOS operációs rendszer szükséges. Az akció WLAN/WIFI-only eszközzel nem vehető igénybe. Az akciót újként csak olyan ügyfelek vehetik igénybe, akik korábban hasonló akcióban nem vettek részt

Az ajánlatról további információk a Telekom honlapján olvashatók.

Azóta történt

Előzmények