Bútoráruházban nyílt meg az első dél-pesti Edigital

Egyre jobban fonódnak egymásba a cégcsoport különböző profilú üzletei, a tervek szerint további közös boltok is nyílnak majd.

Hirdetés

A mai naptól először, a soroksári Kika épületében érhetik el a vásárlók a Steinhoff-cégcsoport által felvásárolt Extreme Digital üzletét és a Magyarországon első boltját nyitó Abra bútoráruházat is. Ez az Extreme Digital (ED) tizenhatodik szaküzlete, Dél-Pesten pedig az első, ha nem számítjuk a karácsonyi szezonra átmenetileg elérhetővé tett átvételi pontot (ennek a Köki Terminál adott otthont).


[+]

A szinergia nem merül ki a közös helyszínben, a Kika üzleteiben az ED műszaki cikkeit értékesítik, illetve hamarosan rendszeresítenek olyan keresztértékesítésre alkalmas táblagépeket, melyekkel a kikás eladók mutathatják meg a vásárlóknak, a bútorokhoz milyen beépíthető mosó- vagy mosogatógépet, tűzhelyet és hűtőt választhatnak.


[+]

Az Extreme Digital eladásai legalább 90 százalékban a cég honlapjáról indulnak, viszont felük valamelyik boltban realizálódik - tudtuk meg Várkonyi Balázstól, a cég társalapító ügyvezető igazgatójától a tegnap esti sajtótájékoztatón. Azt is elárulta, hogy a rendelkezésükre álló statisztikák szerint a mosogatógépek és sütők 70-75 százalékát beépíthető kivitelben vásárolják az ügyfelek, de már a hűtőgépek 30 százalékát is a bútoraikba rejtik az emberek.


[+]

Újdonság még, hogy a vevők mostantól kérhetnek egyszerre történő kiszállítást, ilyenkor a bútorokat és a műszaki cikkeket egyszerre kapják meg, ha pedig összeszerelést is kértek, akkor a gépeket is beüzemelik a cégcsoport munkatársai.

Azóta történt

Előzmények