Hétvégéig még lehet jelentkezni a BeeSmarter versenyre

A Magyar Villamosmérnök- és Informatikus-hallgatók Egyesülete (MAVE) fejlesztési és dizájnerversenyére, a BeeSmarterre február 12-én délig meghosszabbították az előjelentkezési időszakot. A 24 órás egyetemista és profi fejlesztő csapatok mellett 12 órás versengés keretében a középiskolások is lehetőséget kapnak megmutatni appfejlesztő képességeiket. A fejlesztők mellett a dizájnerek külön kategóriában indulnak.

Hirdetés

A programozó és dizájner kategória csapatai a február végi budapesti döntőbe, a február 12-14 között zajló online előválogatóból kerülhetnek. Mindkét fordulóban érdekes és látványos applikációkat hozhatnak létre a csapatok. A tavalyi döntős feladatban például, szenzorok felhasználásával az egészség megőrzéséhez kellett kreatív prototípus applikációkat fejleszteni a résztvevőknek.

A verseny nyitott a középiskolás csapatok számára is, így nekik is lehetőségük van egy korszerű versenyen összemérni programozói képességeiket.

Minden évben több tucat csapat indul a versenyen, ahol ma már a cégek is elismerik, hogy a mezőny első felében végezni kiemelkedő szakmai tudásra utal.  A versenyt a támogatók a helyszínről is folyamatosan figyelemmel kísérik, a verseny fővédnökével, Fodor Istvánnal együtt.

A verseny weboldalán megtalálhatók az elmúlt évek feladatai is.

Azóta történt

  • Címvédés a BeeSmarteren

    A BeeSmarter #4 – 24 órás Appfejlesztő és Dizájner Csapatversenyen az NSDreamTeam alkalmazása nyerte a drónok harcát.

Előzmények