Ingyenes szakmai kurzus november végén a BalaBit szervezésében

Hirdetés

A BalaBit IT Security és a BME Villamosmérnöki és Informatikai Karának közös szervezésében november 20-án hatodik alkalommal rendezik meg az Open Academy kurzusait, amely rendezvénysorozat a szokásoknak megfelelően tavasszal szoftverfejlesztői témákkal, ősszel pedig a rendszerüzemeltetéssel foglalkozik. Az Open Academy ezúttal új helyszínen, a BME I épületében kerül megrendezésre, ahova most is több száz tanulni vágyó érdeklődőt várnak a szervezők. A koncepció viszont változatlan marad, így a program délután kezdődik és késő estig tart majd, olyan érdekes témákat felvonultatva, mint a mobil eszközök és wifihálózatok üzemeltetése vagy éppen a Linux-disztribúciók és a szilíciumtechnológiák jövője.

Az Open Academy ezúttal is hat darab 40 perces blokkból áll majd, amelyből ötnek a tematikáját a BalaBit és más hazai informatikai cégek állítják össze. A hatodikat pedig, mely egy Meetup szekció, a közönségből verbuválódott előadók töltik meg tartalommal a rendezvény előtti hetekben. Így biztosítják a szervezők, hogy a tréningen a legforróbb és a szakemberek számára leginkább érdekesnek ítélt témák kerüljenek terítékre. A program folyamatosan frissül, így érdemes követni a rendezvény weboldalát, ahol a részvételi szándékukat is jelezhetik az érdeklődők. Az esemény mindenki számára teljesen nyílt és ingyenes, csupán egy regisztrációra van szükség a www.balabit.hu/openacademy oldalon.

A BalaBit a rendezvény sikerén felbuzdulva nem szeretne megállni ezen a ponton ezért, egy bejelentésre is készül az eseményen. „A BalaBit sikere mindig is az innovációból fakadt. Az Open Academy pedig arra tanított meg minket, hogy nem csak technológiában érdemes újat alkotni, de az üzleti gondolkodásban is. Olyan bejelentést szeretnék tenni, ami bizonyítja, hogy a BalaBit ezen a téren is felnőtt a világ jelentős üzleti innovátorai mellé. A jövőben valamennyi belső tréningünket nyitottá tesszük bárki számára. A fejlesztőközpontunk így egyre inkább egy egyetemi campus jellegét öltheti, ahol a tudás és a kapcsolati háló koncentrálódik. Legyen az C++, projektmenedzsment, marketing, vagy bármi más tréning, az üres székek ezentúl kiadók” – közölte Györkő Zoltán, a BalaBit első embere.

Azóta történt

Előzmények