A műszaki igazgató is lelép a Twittertől

Adam Messinger távozása újabb rossz hír a vállalatnak azután, hogy elbocsátásokra kényszerültek és több vezető is felmondott.

Hirdetés

Újabb vezetőségi tag hagyja ott a Twittert, Adam Messinger kedd éjjel jelentette be, hogy öt év után távozik műszaki igazgatói pozíciójából.

Az elmúlt hónapokban egyre bizonytalanabbá válik a Twitter helyzete, utoljára arról szóltak a hírek, hogy megvenné őket a Salesforce, de az üzletből végül nem lett semmi. A vállalat kénytelen volt újabb alkalmazottakat elbocsátani, illetve megnyirbálni a költségvetést, aminek a Vine is áldozatul esett.

A közelmúltban távozott Adam Bain is, a Twitter vezető menedzsere, aki sokak szerint jelentős szerepet játszott a csapat összetartásában is. Helyét Anthony Noto vette át, aki Bain távozásáig pénzügyi igazgatóként működött, most erre a pozícióra is embert keresnek a cégnél.

Azóta történt

  • Feltörték a Netflix Twitterét

    A hackercsoport nem először lépett akcióba idén, az ügyfélszolgálatnak kellett közbelépnie. A fiók tulajdonosa még mindig nem változtatott jelszót

  • 280 karakter

    Akadnak, akik örülnek neki, de a mikroblog oldalon a felhasználók többsége inkább szkepticizmussal vagy iróniával fogadta a bővítést.

Előzmények