Hirdetés

Nyáron féláron kínálja ADSL-csomagjait a T-Online

Az Axelero Internet, mely május 6. óta T-Online Magyarország néven folytatja tevékenységét, ma sajtótájékoztató keretében ismertette a névváltással együtt megújított termékkínálatát és tervezett új szolgáltatásait.

Az internetszolgáltató – amint arról beszámoltunk – májustól a Magyar Telekomhoz tartozó területeken kétszer gyorsabb ADSL-elérést kínál, így az eddigi ADSL-sebességek 1, 2, illetve 3 Mbit/sec-ra emelkedtek. A sebességnövelés automatikus, a díjak pedig változatlanok maradnak. Rossz hír ugyanakkor a meglévő kábelnetes ügyfelek számára, hogy az ő hozzáférési sebességük nem változik, csupán az új kábeles előfizetőknek lesz elérhető a gyorsított ADSL-lel azonos konstrukciójú és sebességű elérés.

Új csomagok

A T-Online új széles sávú csomagokat vezet be a piacra, melyeket az eltérő felhasználói rétegek igényeihez szabtak. Az alacsony havidíjas Start csomag – mely a kezdő és a költségérzékeny internetezőket célozza meg – 3 GB-os forgalomkorláttal működik és 512 kbit/sec sebességű elérést biztosít – kétéves hűségszerződés mellett – havi bruttó 6500 forintért. A szintén forgalomkorlátos, de 1 Mbit/sec sebességű, 8200 forintos Biztonság csomag része egy vírus- és spamvédelmi szoftver.

A családos netezők igényeihez szabták a forgalomfüggetlen, 1 Mbit/sec sebességű Család csomagot, melynek része az Axer böngésző – ez csupán a gyerekeknek szánt és a szülők által engedélyezett oldalak elérését teszi lehetővé – és a vírusvédelem is. E csomag havi díja 10 400 forint. A megszállott internetezőket célozza meg a 2 Mbit/sec-os, korlátlan Multimédia csomag, mely 12 900 forintos havi díjért lesz elérhető.

Újdonság a piacon a szintén 12 900 forintért kínált 2 Mbit/sec-os vezeték nélküli hozzáférés. A WLAN csomag tartalmazza a szükséges vezeték nélküli eszközöket, valamint a házhoz szállítás és a telepítés is része az előfizetésnek. A névváltáshoz kapcsoló akció keretében július 31-ig a fenti csomagok mindegyikét féláron kínálja a T-Online. A kedvezményes havi díjak augusztus 31-ig érvényesek.

Szappanopera az interneten

A cég tervei között szerepel a tartalomszolgáltatási kínálat bővítése is, melynek keretében tovább gyarapodik az Origo zeneáruháza és on-demand elérhetővé válik egy kereskedelmi televízió szappanoperája is. A T-Online középtávon tervezi banki szolgáltatások nyújtását is.

Azóta történt

Előzmények