nVidia - Electronic Arts együttműködés

Hirdetés

Az EA olyan játékokat adott ki, mint a Madden Football, a Command&Conquer, a James Bond 007, a Tiger Woods PGA TOUR Golf és a Battlefield 1942. Az EA szoftverei támogatják az nVidia összes grafikus chipjét, ideértve a legújabb FX-sorozatot is.



"Az EA rendkívül örül a további együttműködésnek, amely folytatja és erősíti az eddig is gyümölcsöző, régóta tartó kooperációt" - mondta Scott Cronce, az EA alelnöke és fő technológiai-fejlesztési vezetője.

A megállapodás része, hogy az új PC-játékok kifejlesztésénél nVidia GPU-s számítógépeket használnak majd az EA fejlesztői. Várhatóak olyan különleges nVidia-effektek és funkciók is, amelyek csak az EA játékai alatt lesznek elérhetőek (az első ilyen program lehet a Madden NFL Football 2004). Az nVidia megszerezte az EA GAMES és EA SPORTS PC-játéksorozatok exkluzív OEM forgalmazói jogát is. Ezeket a meghatározott játékokat tartalmazó csomagokat csak és kizárólag az nVidia partnercégei és számítógépgyártók kapják majd meg. A jelenlegi és a jövőbeni EA-játékokat felvértezik az "nVidia: The Way It's Meant to Be Played" logóval, amely arra hívja fel a vásárlók figyelmét, hogy az adott játék legjobban az nVidia termékein fut.

Dan Vivoli, az nVidia alelnöke szerint a cég termékeivel igazán szárnyalhat az EA 3D-s művészeinek és programozóinak fantáziája. Az FX-sorozatot azért vezették be, hogy elterjeszthessék a világon a moziszerű számítógépes élményeket, az EA pedig segít e cél megvalósításában.

Nos, most újabb képet kaphattunk a nagyok pult mögötti manővereiből.

Azóta történt

Előzmények