Frissült a Novell vállalati LibreOffice-a

A Novell kiadta az általa gondozott LibreOffice 3.4.5 for Windows irodai programcsomagot. A vállalati felhasználásra szánt, a közösségi verzióhoz képest további szolgáltatásokat is tartalmazó pakk magyar nyelven is elérhető. A cég szerint a termék használatával a vállalatok 50-60 százalékkal csökkenthetik az e termékkörre fordított költségeiket.

A Novell Magyarország által is biztosított – készülékenként évi 120 dollártól induló – terméktámogatás keretében a LibreOffice for Windows felhasználói képzést kapnak, illetve telefonos és e-mailes ügyfélszolgálatot vehetnek igénybe. Az ügyfelek esetleges kéréseinek megfelelően akár komolyabb átalakításokat is vállal a cég fejlesztőcsapata, mely akár a forráskód szintjén is képes testre szabni a terméket.

A Novell által kiegészített, terméktámogatással érkező LibreOffice 3.4.5 for Windows a közösségi kiadásban elérhetőnél több kiterjesztést tartalmaz, köztük a Google Docs és a LanguageTool megoldásokat. A kiadásba olyan hibajavítások is belekerültek, amelyek a közösségi LibreOffice esetében csak a későbbi verziókban jelennek meg – közölte a cég.

Azóta történt

Előzmények