Nincs több ingyen Vista, elfogyott

Jelentősen felülmúlta a Microsoft várakozásait a Windows Vista Beta 2 otthoni kipróbálását lehetővé tevő Customer Preview Program (CPP) iránti érdeklődés. Az MSDN, a TechNet, a TAP és a Windows Vista Tech Beta programok keretében indított CPP programban máris több mint kétmillió érdeklődő töltötte le a kódot.

Hirdetés

És most épp ez a gond, hiszen a Vista Beta 2-t eredetileg korlátozott számban tették elérhetővé a CPP programban. Az óriási érdeklődés miatt az előzetesen tervezett keret máris betelt, így újabb jelentkezéseket már nem fogadnak el.

Azok a felhasználók, akik jelentkeztek, és érvényes termékkulcsot kaptak, július 14-ig tölthetik le a Windows Vista Beta 2 kódot a regisztrációkor e-mailben kapott linken. A határidő lejárta után a CPP oldalon már csak egy üzenet fog arról tájékoztatni, hogy a letöltések lezárultak, és a link már nem működik.

A Windows Vista Beta 2 CPP-n keresztüli letöltése volt a Microsoft történetének eddigi leggyorsabb és leghosszabb ideig folyó letöltési programja. A szoftvercég a CPP résztvevőitől már eddig is számos hasznos visszajelzést kapott, ezért köszönete kifejezése mellett ezúton kér elnézést azoktól, akik már nem férnek hozzá a letöltéshez.

Azóta történt

Előzmények