Épp összeomlik az NFT-piac, eljött a vég?

92 százalékkal csökkentek az NFT-piacon az eladások, annak ellenére is, hogy folyamatosak a befektetések és a nagy cégek szektorba lépése.

Mindig is nagy vitatéma volt, hogy az NFT-piacban rejlik-e bármi valódi érték, van-e jövője, valóban ez a következő nagy durranás és a blockchain, bitcoin, ethereum legjobb használati módja.

Az utóbbi hónapokban számtalan jelentés cáfolta ezeket a reményeket, és állította, hogy az egész ipar pénzmosásról, csalásról, hamisításról, átverésről szól. Lassan pedig kezdenek összetörni az álmok, és itt nem csak egy-egy százmilliós NFT villámgyors elértéktelenedéséről van szó. A jelentések alapján épp összeomlóban van az NFT-piac.


[+]

A The Wall Street Journal a NonFungible.com adataira építve azt állítja, tavaly szeptemberhez képest 92 százalékkal zuhantak meg az NFT-eladások. Ha ez nem lenne elég, akkor az NFT-piacon aktív tárcák száma is 88 százalékkal csökkent.

A kereslet-kínálat felboruló egyensúlya egyre élesebb lesz a WSJ szerint, ami elősegítheti az NFT-piac teljes összeomlását.

Azóta történt

Előzmények