Elektronikus archiválási szolgáltatást indított a NetLock

Hirdetés

A NetLock Kft. eArchiválás néven elindította webes felületen elérhető, minősített archiválási szolgáltatását. A megoldást azoknak a vállalatoknak, vállalkozóknak szánják, akik az üzleti folyamatok során keletkező hiteles elektronikus dokumentumok (számlák, bizonylatok, okiratok, bizalmas iratok) hosszú távú tárolását és a hitelesség folyamatos fenntartását szeretnék biztosítani.

A NetLock a szolgáltatás keretén belül biztosítja a megőrzött dokumentumokon elhelyezett elektronikus aláírások hosszú távú hitelességét, valamint, hogy illetéktelen személyek ne férhessenek hozzá az adattartalomhoz. A szolgáltatás részét képezi az automatikus és folyamatos felülhitelesítés, illetve a beérkező dokumentumok automatikus archiválása.

Az eArchíválás felülete webböngészőn keresztül bárhonnan elérhető. A szolgáltatást a cég kifejezetten ajánlja olyan ügyvédeknek, ügyvédi irodáknak és jogi tanácsadóknak, akik az elektronikus cégeljárás kapcsán Advocatus csomaggal rendelkeznek, Mokka vagy eSzignó programot használnak, illetve olyan felhasználóknak, akik elektronikusan számláznak, vagy a bizonylatokat elektronikusan őrzik meg. A szolgáltatás használatáhozi számítógép, kompatibilis internetböngésző és internet-hozzáférés szükséges. Az ügyfelek a különböző mennyiségű és méretű dokumentumok archiválásához havi és éves számlázású csomagok közül választhatnak.

Azóta történt

Előzmények