Autós apróhirdetési oldalt indított a Vatera tulajdonosa

Újabb taggal, egy gépjármű-apróhirdetési portállal bővül a dél-afrikai Naspers médiavállalat közép-európai csoportjának, az Allegrónak a portfóliója Magyarországon – jelentette be ma a cég. A két legnagyobb hazai aukciós oldal, a Vatera és a TeszVesz, valamint az Árukereső ár-összehasonlító portál mellé az OtoMoto.hu autós hirdetési oldal csatlakozik. Az oldalra feltöltött autós hirdetések több mint 1,1 millió vaterázó és mintegy 900 ezer teszveszes vásárlóhoz jutnak el.

Az OtoMoto.hu-n minden típusú gépjármű (személyautó, haszongépjármű, motorkerékpár, hajó, építőipari gépek, alkatrészek, stb.) egyszerű és gyors adásvételére van lehetőség. Az oldalon hasznos tanácsokat, gyakorlati tippeket is lehet olvasni a hírek és tesztek mellett. A szájt adatbázisába feltöltött minden gépjármű-hirdetés automatikusan megjelenik csoporthoz tartozó társportálokon – közölték.

A Vatera csoport legfiatalabb tagja csak Magyarországon számít újnak, a gépjármű adásvétellel foglalkozó oldal Lengyelországban, Romániában és Csehországban nagy népszerűségnek örvend. „A régiós terjeszkedés következő állomása Magyarország. Középtávú célunk, hogy itthon a legnagyobb gépjármű-apróhirdetési oldalak közé kerüljünk” – mondta Dehelán Gábor, az OtoMoto.hu projektmenedzsere.

Az apróhirdetési portál jelenleg béta-verzióban fut, de már használható. A nagyközönségnek egy roadshow, a március 19-i Carstyling Tuning Show keretében mutatják majd be.

Azóta történt

Előzmények