2019. február 20., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Mérleg rovat

A közmédia segíti Deutsch Tamás konzultációját

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: IT café

A közszolgálati média a különleges Nemzeti Konzultáció, az InternetKon kiemelt médiapartnere lett.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) 2014. év végén felajánlotta együttműködését az InternetKon – az internetről szóló nemzeti konzultáció – médiatámogatásában Deutsch Tamás miniszterelnöki biztosnak – jelentette be ma a Nemzeti Konzultáció Titkársága.

Hirdetés

Az MTVA közölte, hogy mint hazánk legnagyobb és legtöbb embert elérő médiavállalata elkötelezett Magyarország digitális fejlesztése mellett, így – felismerve a tavasszal induló nemzeti konzultáció jelentőségét – szerepvállalásával kívánja segíteni az internethasználatról és digitális fejlesztésekről szóló InternetKont.

InternetKon az internetről szóló nemzeti konzultáció

Deutsch Tamás, az internetről szóló nemzeti konzultáció előkészítéséért és lebonyolításáért felelős miniszterelnöki biztos üdvözölte és örömmel elfogadta a felajánlást, mert az MTVA partnersége lehetővé teszi, hogy az InternetKon, az első kizárólag online felületen megvalósuló társadalmi egyeztetés a közmédia útján a lehető legtöbb háztartásába eljusson – áll a sajtóközleményben. Az együttműködéssel az MTVA a nemzeti konzultáció kiemelt médiapartnerévé válik.

„A közszolgálati média támogatásával a magyar polgárok széles körét érhetjük el a konzultáció során, amelynek eredményeként sokak digitális tudása gyarapodhat, attól függetlenül, hogy az ország melyik pontján élnek a válaszadók, illetve mely korosztályba tartoznak. Hazánk a nemzeti konzultációval jelentős lépést tehet a digitális fejlődés útján” – mondta Deutsch Tamás.

Előzmények

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.