Mozilla blog: videópályázat a mobilvilágról

Hirdetés

Újra megrendezik a Firefox Flickset, a Mozilla közösségi reklámfilmkészítő versenyét. Az idei év témája a mobilizáció, azaz azt kell a klipeknek bemutatniuk, hogy milyen hatással van ránk, környezetünkre, kapcsolatainkra a mobiltelefónia. Vagyis azok jutnak most lehetőséghez, akik legfeljebb 60 másodperces videóban szeretnék megmutatni, mit is jelent számukra a web és a mobilitás. Az izgalmas szakmai és jelentős pénzdíjakkal kecsegtető verseny műveit olyan neves szakemberek majd bírálják el, mint az Oscar-díjas színész, Edward Norton, Shauna Robertson, Couper Samuelson, Bob Harvey, Franklin Leonard és Catherine Ogilvie.

Az egyének és csapatok összességében és régiónként is nyerhetnek díjat, valamint a nézők szavazatai alapján is kiosztanak majd elismeréseket. Azok, akik április 3-áig beküldik a pályaműveiket, a korai beszállók díjazásában is részesülhetnek.

A verseny videóbeküldési szakasza 2013. július 31-éig tart.

A bejelentésről a itt lehet olvasni. A verseny honlapja, amelyen megtalálhatóak a tavalyi nyertes pályamunkák és a versenyszabályzat, valamint a ötletébresztő kreatív is.

Azóta történt

Előzmények