Már mobilfizetéssel is megvásárolhatók az új autópálya-matricák

Hirdetés

A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. (NMZ) bejelentette, hogy a mai napon elindította az új autópálya-matricák mobiltelefonon keresztüli értékesítését. Az új fejlesztés révén a felhasználók akár előzetes regisztráció nélkül, mobilapplikációval, illetve a társaságnál regisztrált ügyfelek az interneten keresztül és sms küldésével is megvásárolhatják az új, –2015. január 1-től érvényes – e-matricákat, köztük az éves megyei matricákat is.

Az autópálya-matricák mobilfizetéssel történő megvásárlásáról és az NMZ regisztrált ügyfeleinek kínált szolgáltatásokról a nemzetimobilfizetes.hu honlapon, vagy az NMZ. ügyfélszolgálatán, az ugyfelszolgalat@nemzetimobilfizetes.hu e-mail címen, továbbá a +36 36 889 889 telefonszámon kaphatnak információt az érdeklődők.

„A Nemzeti Mobilfizetési Rendszerre fejlesztett új e-matricák mobiltelefonon történő értékesítését sikeresen indítottuk el. A jelenleg Android operációs rendszeren – de napokon belül az iOS-en is – futó mobilapplikációval azon vásárlókat is ki tudjuk szolgálni, akik eddig nem regisztrált felhasználóink, így lehetőséget nyújtunk azon autósok számára is, akik ad hoc módon, bankkártyával csak egyszer-egyszer kívánják igénybe venni szolgáltatásunkat. Reményeink szerint az összes viszonteladónk a következő napokban csatlakozni tud a rendszerhez, ezzel a megszokott módon minden szolgáltatónál elérhetővé válnak az új autópálya-matricák” – nyilatkozta Veres Mihály az NMZ vezérigazgatója.

Azóta történt

Előzmények