A Microsoft orvosolta a Skype hiányosságát

A hivatalos blogban jelentette be Elaine Ansell vezető termékmenedzser, hogy frissítést adtak ki a Skype-hoz, amely végre megoldja az eddigi szinkronizációs problémákat.

Hirdetés

Azok, akik több eszközön is használják az üzenetküldőt, mindeddig gyakran tapasztalták az összehangoltság hiányát: egy másik eszközön nem találták a már elküldött üzenetet, olvasatlannak láttak már olvasottat stb.

Skype

A frissített verzióban már, írja Ansell, a különféle eszközökön folytatott tevékenységek egységesen jelennek meg a szinkronizálásnak köszönhetően, vagyis a felhasználó mindenütt ugyanazt az állapotot tapasztalja: ha valaki üzenetet kap, akkor erről értesítés jelenik meg minden olyan eszközön, amelyen használják a Skype-ot. De még dolgoznak további módosításokon annak érdekében, hogy a szükségtelen értesítések ne jelenjenek meg, vagyis csak az aktív eszközökre érkezzenek meg.

Emellett egyéb fejlesztések is zajlanak, például hogy a mobil verzió kevésbé terhelje meg az akkumulátorokat, illetve gyorsabban induljon el.

Azóta történt

  • Elkelt a Viber

    Az egyik legnépszerűbb üzenetküldő és VoIP-szolgáltatót a japán Rakuten online kereskedelmi vállalat vásárolja fel 900 millió dollárért.

  • John Chen: 19 milliárdért én is eladnám a BBM-et

    A BlackBerry vezérigazgatója egy CNBC-nek adott interjújában azt mondta, hogy ha valaki a WhatsAppéhoz hasonló ajánlatot tenne a BBM-re, az igazgatótanácsnak és a részvényeseknek is azt ajánlaná, fogadják el.

  • Véglegesen összenőtt a Skype és az Outlook

    Tegnap óta az egész világon mindenki használhatja az integrált szolgáltatást.

  • Ráncfelvarrás a Skype csoportos beszélgetéseiben

    A frissítés után már offline is kaphatunk csoportos üzeneteket a Microsoft csevegőprogramján keresztül. A régóta várt funkció végre megérkezett, de nem olyan könnyű hozzájutni, mint az ember elsőre gondolná.

Előzmények