Hirdetés

Magyar nyelvű Windows 7 oldal és szakmai fórum indult

Az új operációs rendszer, a Windows 7 nyilvános tesztverziójának megjelenésével egy időben a Microsoft Magyarország a Technet portálon keresztül lehetőséget biztosít arra, hogy a hazai felhasználók magyarul tájékozódhassanak az új operációs rendszerrel kapcsolatos hírekről, újdonságokról és technikai információkról a Windows 7 TechNet témaközponton keresztül, amelyet a téma itthoni szakértői szerkesztenek.

A legérdekesebb újdonságról videókat is készítenek az oldal szerkesztői, az első videó az operációs rendszer kezelőfelületének változásairól szól. „A Windows 7 TechNet témaközpontot MVP-k (Most Valuable Professional - a Microsoft szakmai díjazottjai) és a Microsoft munkatársai szerkesztik, így az ott megjelent információk pontossága és frissessége garantált. Igyekszünk folyamatosan tájékoztatni mindenkit a legérdekesebb újdonságokról, erre az elmúlt év során legalkalmasabbnak a rövid demóvideók (screencastok) és a cikkek bizonyultak, így most is ezekre lehet majd számítani minden mennyiségben” - mondta Gál Tamás, a Microsoft TechNet program szakmai vezetője.

A fentiek mellett lehetőség nyílik arra is, hogy a tesztelők feltegyék kérdéseiket a Windows 7 TechNet fórumban a szoftverrel foglalkozó szakembereknek, és elmondják, mi a véleményük az új operációs rendszerről.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények